Luftfotos i højeste kvalitet

Vi har over 20 års erfaring i luftfotografering og vi leverer suværene billeder fra luften.
Vi har en portefølje af mange kunder som bl.a. Vejdirektoratet, Rambøll, Ørsted, Niras, DLG, Aarsleff, mm.

Vi vil gerne overbevise dig

Når du vælger luftfoto-leverandør, er der mange forskellige ting, som spiller ind; så som kvalitetservice og pris. Vi leverer nogle af de bedste luftfotos i Danmark. Priser på luftfotos er fair, og servicen er helt i top. Så der er alle mulige grunde til at vælge netop os, hvis du skal have det bedste resultat til den helt rigtige pris.

Fotos fra luften - hvordan gør vi?

Hvis du har et landbrug, et byggeprojekt, en ejendom eller andet, du ønsker professionelle billeder af, ringer du til os på +45 54 78 22 30. Vi aftaler fast pris og optagelsestidspunkt. Derudover aftaler vi helt præcist, hvordan vi opfylder netop dine ønsker til de nye billeder.

Så tager vi ud at flyve, og når dine billeder er klar til gennemsyn, får du en mail. Derefter vil du kunne se dine billeder igennem og udvælge dem du vil bruge. Dine billeder bliver gemt, så du de næste mange år kan genbestille billeder til yderst favorable priser.

Når du har valgt billeder, sender vi dem med fragtmand, og du modtager billederne senest 5 arbejdsdage efter din bestilling. Du betaler først, når du står med det færdige produkt. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at ringe, så løser vi det med det samme.

Vi har over 20 års erfaring med luftfotografering, så kig forbi vores galleri, og se eksempler på tidligere opgaver.

Det har aldrig været lettere at bestille professionelle luftfotos.

Michael Lemvig Olsen

Pilot & fotograf